Deschidere oficiala

11 aprilie 9:30

Mihaela Frăsineanu

Mihaela Frăsineanu

Consilier de stat
Cancelaria Prim-Ministrului

Mircea Fechet

Mircea
Fechet

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor
Sebastian Burduja

Sebastian Burduja

Ministrul Energiei
Bogdan Mihai Dumea

Bogdan Mihai Dumea

Secretar de Stat
Robert Sorin Negoiță

Robert Sorin Negoiță

Primar Sector 3,
Municipiul București

Branduri prezente

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC s-a impus pe piața din România drept cel mai mare târg de energii regenerabile şi protectia mediului, beneficiind de prezența a peste 150 de branduri internaționale și locale și transformând pavilionul B2 din cadrul ROMEXPO în cel mai mare HUB de inovații tehnologice pentru producția de energii regenerabile: solar, vânt, termal și biogaz şi protecţia mediului.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC își va deschide porțile în perioada 11-13 aprilie 2024 și va fi primul târg din România care va prezenta specialiștilor tehnologii la scară de 1/1, atât în cadrul pavilionului expozițional, cât și pe teren exterior, unde expozanții noștri vor construi parcuri de panouri fotovoltaice si vom face demostratii de echipamente in DEMO AREA pentru a oferi inspirație și soluții specialiștilor.

Vă invităm să vizitaţi cel mai mare HUB Tehnologic pentru producția de energii regenerabile si tehnologii pentru managementul deseurilor din România.

Cancelaria Primului Ministru şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor te invită să vizitezi GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC

Cancelaria Primului Ministru şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor te invită să vizitezi GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC

Cel mai mare târg de energii regenerabile din România

Vă așteptăm la cel mai mare târg dedicat energiilor regenerabile din România! GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC ocupa o suprafață de 9000 de metri pătrați, unde liderii din industrie vor concura pentru a vă prezenta cele mai inovatoare tehnologii și soluții complete pentru producția de energii regenerabile.

Ce vă așteaptă la târgul nostru?

Descoperă tehnologii de ultimă oră care schimbă paradigmele în producția de energie regenerabilă. De la panouri solare de ultimă generație la turbine eoliene avansate, vei avea ocazia să explorezi viitorul energetic.

Ascultă experți de renume internațional dezbatând tendințele curente și perspectivele viitoare ale industriei energiilor regenerabile. Învață de la cei mai buni și fă parte din conversația globală despre sustenabilitate.

Simte-te parte a procesului de producție a energiei regenerabile prin simulări interactive și demonstrații live. Ai șansa să experimentezi în premieră tehnologii revoluționare și să înțelegi impactul lor asupra viitorului nostru energetic.

Descoperiţi inovații de top pentru protecția mediului!

Vă invităm să vizitați unicul târg dedicat specialiștilor în protecția mediului!
Exploraţi cele mai avansate tehnologii prezentate de marii producători mondiali în domenii cheie precum Managementul Deșeurilor, Managementul Apelor, Situri Contaminate și Schimbări Climatice.

De ce ar trebui specialiștii să viziteze târgul nostru?

Intră în contact cu lideri de marcă din întreaga lume, care vor prezenta fluxuri complete de tehnologii pentru toate procesele esențiale în colectarea, sortarea, tratarea și reciclarea deșeurilor, gestionarea apelor și soluțiile pentru siturile contaminate.

Descoperă tehnologii integrate care abordează provocările complexe ale protecției mediului, conectând procesele cheie pentru o abordare comprehensivă și sustenabilă.

Află cum tehnologiile prezentate pot optimiza procesele tale, sporind eficiența operațională și reducând impactul asupra mediului.

Extinde-ți rețeaua profesională conectându-te cu specialiști din  domeniile tale de interes și descoperă parteneriate strategice pentru a face față provocărilor curente ale protecției mediului.

Forumul Internaţional de Mediu şi Energie

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va găzdui Forumul Internațional de Mediu și Energie, eveniment organizat în parteneriat cu Revista Infomediu Europa, Ministerul Mediului, Apelor şi Padurilor şi Universitatea Ecologica din Bucureşti, unde reputați speakeri internaționali, autorități și liderii industriei de energii regenerabile vor găsi răspunsuri la provocările momentului pentru industria de energii regenerabile.

0
branduri
0
mp
0zile
Forum Internațional
0
speakeri
0
vizitatori

Highlights

Inovația și Sustenabilitatea la GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC!

  • Inovație Energetică
  • Soluții pentru Protecția Mediului
  • Experiențe Interactiv și Explorare
  • Rețea Globală și Colaborare Profesională

Top Branduri

Descoperă Viitorul Verde la GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC!

Liderii din Industria de Management al Deşeurilor şi Energiilor Regenerabile vor dezvălui tehnologii de vârf, alimentate electric, menite să transforme orașele într-un loc curat și să promoveze un mediu sănătos pentru fiecare cetățean al țării noastre.

Conferinţa

„Bucureștiul tranziției ecoclimatice” la
GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC!

Evenimentul va avea loc în 11 aprilie ora 11:00 la Romexpo, Pavilion B3 şi va  găzdui o serie de prezentări susținute de experți de marcă în domeniul ecologic:

Prezentat de Prof. univ. dr. Mircea Duțu

Prezentat de Conf. univ. dr. Mihaela Vasilescu

În parteneriat cu Asociația Generația Verde

Organizatori:

În parteneriat cu:

Parteneri principali:

BANCA COMERICALA ROMANA

Partener media și conferințe:

Partener print:

Parteneri cazare:

Parteneri media:

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău

Completează adresa de e-mail: