Vezi tematica detaliată:

Acest sector va include expozanți care oferă panouri solare pentru locuințe sau companii, servicii de consultanțã pentru instalarea de panouri solare sau alte tehnologii solare, cum ar fi colectoare solare sau sisteme de încălzire solară.
Acest sector va cuprinde expozanți care oferă turbine eoliene pentru uz casnic sau industrial, sisteme de monitorizare și control al turbinelor eoliene sau servicii de consultanță pentru instalarea și mentenanța acestor tehnologii.

Acest sector va include expozanți care oferă turbine hidro sau microhidrocentrale pentru uz casnic sau industrial, sisteme de monitorizare și control al turbinelor hidro sau servicii de consultanțã pentru instalarea și mentenanța acestor tehnologii.

Acest sector va cuprinde expozanti care oferă tehnologii geotermale pentru încălzirea sau răcirea locuințelor sau clădirilor industriale, sisteme de monitorizare și control al acestor tehnologii sau servicii de consultanță pentru instalarea și mentenanța lor.

Acest sector va include expozanți care oferă soluții pentru stocarea și gestionarea energiei regenerabile, cum ar fi baterii de stocare sau sisteme inteligente de gestionare a consumului de energie.
Acest sector va cuprinde expozanți care oferă vehicule electrice sau cu hidrogen sau soluții de încărcare a acestor vehicule.
Acest sector ar putea include expozanți care oferă soluții și servicii pentru îmbunătățirea eficientei energetice a clădirilor și a echipamentelor, cum ar fi izolarea termicã, ferestre eficiente energetic sau echipamente de iluminat cu LED.
Acest sector va include expozanți care oferă soluții de producere și utilizare a biocombustibililor și biogazului, cum ar fi instalații de biogaz, centrale termice pe biocombustibili sau sisteme de producere a combustibililor din deșeuri.

Solurile joacă un rol cheie în ciclurile de nutrienți, carbon și apă: ele furnizeazã materii prime și hranã, reprezintã cel mai mare depozit de carbon al planetei si contribuie la purificarea apei.

Acest sector ar putea include expozanţi care prezintă soluţii pentru conservare, protecție și îmbunătățire a calității mediului.

Acest sector ar putea include expozanţi care prezintă soluţii pentru reciclare avansată, colectare selectivă, compostare, reducerea deşeurilor la sursă, energie din deşeuri, gestionarea deşeurilor periculoase, echipamente de colectare şi management durabil al deşeurilor de construcţii.

Acest sector ar putea include expozanţi care prezintă soluţii pentru conservarea apei, reciclarea apei, colectarea şi stocarea apei de ploaie, purificarea apei, utilizarea eficientă a apei în agricultură, reabilitarea ecosistemelor de apă dulce, management resurse acvatice, gestionarea calităţii apei, gestionarea riscului de inundaţii, educaţia şi conştientizarea publică plus cooperare internaţională.

Acest sector ar putea include expozanţi care prezintă soluţii pentru reducerea emisiilor de carbon, îmbunătăţirea calităţii aerului şi a apei plus conservarea resurselor naturale.

Acest sector ar putea cuprinde expozanți care oferă servicii de educație și conștientizare privind energia verde, cum ar fi organizații non- profit, instituții de învățământ sau traineri care oferă cursuri sau programe de instruire pentru publicul larg sau pentru companii interesate de energia verde.