CONEXIUNI UNICE

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC, organizat de ROMEXPO și EUROEXPO, în parteneriat cu Ministerului Mediului, Apelor și Padurilor, alături de Asociația Română de Mediu și Universitatea Ecologică,  aduce la un loc cele mai importante entități din domeniul energiilor regenerabile şi protecției mediului.

Vom crea o platformă unică pentru furnizorii de tehnologii și soluții care contribuie la crearea unei planete mai verde și mai sănătoase. Cu un focus pe inovație și sustenabilitate, evenimentul nostru de înaltă ținută îți oferă o oportunitate de neegalat de a maximiza impactul afacerii tale și de a face conexiuni care contează cu adevărat.

La GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC, vei avea șansa de a participa la prezentări inspiraționale, de a descoperi cele mai recente tehnologii și soluții eco-friendly, de a întâlni lideri de opinie în domeniu și de a dezvolta parteneriate strategice. Acesta este locul unde ideile și inovațiile se întâlnesc cu experiența și oportunitățile.

Alătură-te nouă la GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC și fii parte din viitorul sustenabil. Vino să faci parte din această comunitate unică și să contribui la transformarea planetei noastre într-un loc mai bun pentru toți.

Aici vei găsi conexiuni pe care nu le vei întâlni altundeva!